Rreth HealthWatch Swiss

HEALTHWATCH SWISS

Rreth HealthWatch Swiss

HealthWatch Swiss është një kompani private farmaceutike, me seli në Çam (Kantoni i Zug). HealthWatch Swiss është e përkushtuar t’u sigurojë pacientëve qasje në produkte farmaceutike me cilësi të lartë përmes partneriteteve strategjike dhe licencimit, ndërsa ushqen segmente të reja të biznesit për të siguruar rritje të qëndrueshme.

Vizitoni faqen e internetit të HealthWatch Swiss

Vizitoni faqen e internetit të HealthWatch Swiss

Për të gjitha pyetjet e mëtejshme, kontaktoni HealthWatch Swiss direkt duke klikuar në formularin më poshtë: